15 Ağustos 2013 Perşembe

Mısır'ın katilleri vs Silivri'nin beceriksizlikleri

Silivri'de içeri tıkılan darbecilere acıyan ve ucuz propagandaya inanıp birilerini kahraman yapanlar Mısır'da neler olduğunu görüyorlar mı acaba? 

İste darbeci köpeklerin ne kadar kudurabileceğinin kanıtı Mısır'da meydanda öldürülen suçsuz insanlardır. Bunlar aynı gün içinde yüzlerce insanı gözünü kırpmadan öldürebilirler, Türkiye'de becerip darbe yapsalar burada yapacakları da farklı birşey değildi. 

Askerlik hakkında çok konuşacak kadar uzman değilim ama kendi tecrübemden öğrendiğim şu: askerlik gözünü kırpmadan insan öldürecek disipline sahip olma mesleğidir, kimi öldüreceğini ise komutanların söyler, sorgulamak sana düşmez, sorgulamak en büyük suçtur. 



Şimdi bu köpekler sivillerin üzerine ateş edin emri vermeden yakalanıp içeri tıkılsaydı çoluk çocuklarının gözyaşlarıyla ve geçmişteki kahramanlıklarıyla bunları acındırıp kitleleri uyutacak satılmış gazeteler Mısır'da yine olacaktı. 

Aynen bugün öldürülenlere terörist diyen Mısır gazete ve TV'lerinin olduğu gibi. 

Hatta aynı öldürülenlerin arkasından zil çalıp oynayan yığınla Mısırlı köpek olduğu gibi. 

Bunların hepsinden bizde de fazlasıyla mevcut, katillik ve köpeklik nasıl evrenselse satılmışlık ve aptallık ta daha yaygın olarak her millette fazlasıyla bulunuyor.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder