5 Ağustos 2013 Pazartesi

Geçmiş olsun beyler, Silivri'de şafak zifirikaranlık

Bugün mahkemenin verdiği kararla bir grup paşa ve darbeye yeltenen bilumum zevatın bileti kesildi, içeriden büyük ihtimalle tabutla çıkacaklar. 

Başınıza bu iş neden geldi biliyor musunuz beyler; papaz her zamanki pilavı bu sefer yiyemedi, milletin sopası kafanıza indi. Millet size, kendi seçtiği Menderes'i darağacında sallandıran köpek karakterli Cellat Kara Ali'nin yaptıklarının hesabını bile sordu bugün. Hani ülkeye başbakanlık yapmış nezaket abidesi o adamın cesedini darağacında aşağı yukarı sallandırıp oyun oynamış, insanoğlunun etmeyeceği hakaretleri naaşına etmişti. Bugün kesilen hesabınıza bu nefrette dahildir, halk sandığınız gibi darbecileri unutmadı unutmayacak.
  


Hesabınıza 12 Eylül'den önce başa geleceksiniz diye birbirine kırdırılan gençlerin kanı da dahildir. Türlü tezgahlarla sağı sola türkü kürte düşürmeye kalktınız. Baya uzun süre kalacağınız kodeste birbirinize düşersiniz artık, neyse ki millet aynı oyuna tekrar tekrar gelmedi. 

Planlarınız tutmadı, 1 Mart'ta hayır denen teskereden 2 gün sonra toplanıp darbe planlayan arkadaşlarınız da yakında yanınıza zaten. Artık içeride bol bol çift kale maç yapıp nerede hata yaptığınızı konuşursunuz. Üzerinize giydirdikleri Türk ordusunun üniformasını darbe yapıp amerika'ya uşaklık etmede kullanmaya kalkanları o üniformanın ruhu çarptı işte. Hiç boşuna ağlayıp sızlanmayın, siz onların çocuklarısınız, "our boys" değil. 

Çekirge bu sefer zıplamadı beyler, darbecilere yaltaklanıp postallarını yalayan gazeteciler atacakları manşetlerin hesabını yaparken kendini içeride buldu. Neden biliyor musunuz; millet sizin sandığınız kadar aptal çıkmadı, ne mal olduğunuzu çok iyi biliyor. Ruhunu şeytana satmış 3-5  tipten, her okuduğuna inanan bir avuç süzme salaktan, ruhsal problemleri olan arızalı bir grup tipten başka peşinize düşen kimseyi bulamazsınız artık. 



Biz bu arada ne yapıyor olacağız söyleyeyim, sizin ekibin toptan içeri tıkılması için dua edeceğiz ve bunu yapabilecek cesarette olanları desteklemeye devam edeceğiz. Sizin yüksek hakimi toplantı odasında öldürüp suçu başkasının üzerine atmaya çalışacak cesaretiniz varsa bizim de sizi toptan içeri tıktıracak cesaretimiz var tabii ki. Bu arada sizi kanatsız melekler gibi göstermeye çalışan ne olduğu bilinen medyanın da sizi satması yakındır, bilirsiniz kimse kaybeden tarafta olmak istemez.  Gerçi son zamanda baya çuvalladılar ama sıranın kendilerine geldiğini görecek kadar akılları vardır herhalde.

Neyse uzatmayalım sonuçta sizin derdiniz size yeter. Bu ülkede darbeciler yüzyıllardır kazanan taraftaydı, ilk kez kaybeden siz oluyorsunuz. Durum gösteriyor ki son olmayacaksınız, ömrü yeterse Evren paşa'yı bile aranızda görme ihtimali var. 

Artık size içeride nerede hata yaptığınızı anlatırdı netekim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder