3 Ağustos 2016 Çarşamba

DARBE BAŞARILSA YENİ DİNİMİZ NE OLACAKTI?


Fuat Avni twitter hesabının Aydoğan Vatandaş tarafından kullanıldığı ortaya çıkınca aklıma zamanında cemaatin dahi çocuğu olarak lanse edilen ve bolca komplo teorisi barındıran kitaplar yazan bu şahsın “Apokrifal, Kayıp Kitap Ergenekon ve Bir Cinayetin Anatomisi” isimli kitabı geldi. Dünya tarihinin yeniden yazılmasına neden olacak tezler içeren bu kitap 1981 yılında Hakkari'de bulunan bir Barnabas İncili nüshasını anlatıyor. İddiaya göre Hz. İsa’nın havarilerinden olan Barnabas, kendisinden duyduğu mesajları bir kitapta topluyor ve hayatı boyunca insanlara yaymaya gayret ederek yaşıyor. Kitabın bir nüshası da 1981 yılında Hakkari Çukurca'da bir mağarada  bir lahit içerisinde bulunuyor ve köylüler tarafından satılmaya çalışırken Jandarma tarafından ele geçiriliyor. 

Uzun süre içeriği anlaşılamayan kitap Aramice uzmanı bir akademisyen olan Prof Dr. Hamza Hocagil tarafından deşifre edilince İncil'in değiştirilmemiş ilk yazmalarından biri olduğu ortaya çıkıyor.  Bunun dışında kitabın arkasında bu yazmanın diğer nüshalarının nerede bulunduğunu tarif eden haritalar var. İsrail'de, Suudi Arabistan'da ve Irak'ta kitapta tarif edilen yerler araştırılınca diğer 3 nüshadan ikisi de bulunuyor. Bir nüsha çeşitli olaylardan sonra Vatikan’a, diğeri Amerika’ya gidiyor, diğeri de iddiaya göre şu an Genelkurmay Özel Harekat Komutanlığında saklanıyor. 

Fuat Avni hesabını kullanan derin ismin Aydoğan Vatandaş olduğunu duyunca aklıma uzun zaman önce okuduğum bu kitabın neden yazılmış olabileceği sorusu takıldı. Vatandaş'ın proje kitabının en önemli tezi orijinalı bulunan İncil'in aslında Kuran-ı Kerim'e çok benzeyen hükümler içerdiğini ve yakın zamanda gelecek Son Peygamber'i müjdelediğini anlatmasıydı. Gülen’in temel misyonunun diyalog adı altında Hristiyanlıkla Müslümanlığı birleştirecek yeni bir inanç kurmak olduğu artık alenen ortaya çıkmış durumda. Eğer 15 Temmuz darbesi başarılı olsaydı muhtemelen Genelkurmay Karargahı'ndaki bu nüsha ortaya çıkarılacak,  Hristiyanlıkla Müslümanlığın aslında birbirine ne kadar yakın olduğu, aynı kökten geldiği işlenecek ve dinimiz büyük ölçüde Hristiyanlığa yaklaştırılarak içeriden tahrif edilecekti. Elbette bu operasyon yapılırken en önemli dayanaklardan birisi de on yıl kadar önce örgütün en operasyonel isimlerinden biri olan ve cemaatin Dan Brown'u olarak tanınan Aydoğan Vatandaş’a yazdırılmış bu kitaptaki tezler kullanılacaktı.

Bu kadar kan dökmeyi göze alan 15 Temmuz hareketi muhtemelen ihtiyar ve ruh hastası bir sahte mesihin egosunu tatmin etmek için planlanmış ve desteklenmiş olamazdı. İslamiyet’in özünü oluşturan Kur’an ve ehli sünnet anlayışının bozulması, İslamiyet'in içeriden yıkılması şu an için Batı dünyasının Kızıl Elma'sı durumunda. Gülen cemaatinin de  bu süreçte neler yapabileceğini de son dönemde yeterince gördük. 

Anlaşılan o ki Allah (cc) hepimizi görünenden çok daha büyük hedefleri olan bir felaketten korumuş. 15 Temmuz’da tankların önüne çıkan kahramanlar sadece demokrasiyi değil, hepimizin üzerine titrememiz gereken ehli sünnet İslamiyeti’de korumuşlar. Allah (cc) hepsinden razı olsun. 

Apokrifal Kitabı Kitapyurdu Sayfası

Aydoğan Vatandaş, Barnabas İncili ile ilgili TV8 Ana Haber Röportajı (23 Şubat 2012)







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder